Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. Tuncay DİLCİ (Dijital Bağımlılıkla Mücadele Derneği Genel Başkanı)
Doç. Dr. Ahmet ALTUN (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Farmakoloji ve Klinik Farmakoloji)
Doç. Dr. Mine BEKAR (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü)
Doç. Dr. Gülseren DAĞLAR (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü)
Doç. Dr. Sefer DARICI (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü)
Doç. Dr. Özlem DURAN AKSOY (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü)
Doç. Dr. Şükran ERTEKİN PINAR (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü)
Doç. Dr. Hidayet TAKCI (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Yazılım Bölümü)
Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi)
Doç. Dr. Zeliha Burcu YURTSAL (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü)